A Viridis-Pannonia Nonprofit Kft. értesíti a Tisztelt lakosságot, hogy a 2019. évi tavaszi lomtalanítási akció az alábbiak szerint történik:

 Háztartási lom gyűjtési napja: 2019. április 5. (péntek)

 A háztartásban keletkezett lomot a lomtalanítás napján reggel 7 óráig, az ingatlan előtti közút mellé, a forgalmat nem akadályozó módon kell kihelyezni, hogy a célgépek és a dolgozók könnyen meg tudják közelíteni.

 Kérjük, hogy a kisebb méretű lomhulladékot zsákban vagy dobozban szíveskedjenek kitenni, a szétszóródás megelőzése érdekében!

 Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a lomtalanítás során kizárólag nagy darabos, azaz a közszolgáltatás keretében rendszeresített gyűjtőedény méreteit meghaladó lomhulladék kerül elszállításra, tehát a lom továbbra sem tartalmazhat háztartási hulladékot, építési törmeléket, kerti hulladékot és faágat, autógumit, elektronikai hulladékot (pl: hűtőszekrény, televízió), illetve veszélyes hulladékot (pl: festék, gyógyszer, ólomakkumulátor, vegyszer)!

Tájékoztatjuk, hogy Társaságunk a lomhulladékot egy helyről csak egy alkalommal szállít el.

 Tájékoztatjuk továbbá, hogy lomhulladékot kizárólag attól az ingatlantól áll módunkban elszállítani, amelynek tulajdonosa a rendszeres hulladékelszállítást nem szünetelteti, illetve a 2018. december 31-ig elvégzett szolgáltatások hulladékgazdálkodási közszolgáltatási díjáról kiállított számlákat kiegyenlítette.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Társaságunk az ingatlanhasználók részére a zalamerenyei hulladékudvarban (8747 Zalamerenye, 0112/2. hrsz.) biztosítja az elektronikai hulladék (TV, hűtő, háztartási kisgépek), valamint háztartásonként évente 5 db személyautó gumi átvételét.

 A hulladékudvar nyitva tartása: a www.nfv-pannonia.hu honlapon megtekinthető.

A képmegjelenítő elektronikai berendezéseket kizárólag a lomtalanítás időszakában (2019.04.01. és 2019.04.29.) között veszik át.

 A hulladékudvarban az ingatlanhasználók egész évben, térítésmentesen leadhatják az elektronikai hulladékot és a személyautó gumit.

Felhívjuk figyelmüket, hogy kizárólag ép, nem kifosztott elektronikai hulladékot áll módunkban átvenni!

 

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításához. Szolgáltatásaink használatával ön beleegyezik a cookiek használatába.

 
 
DMC Firewall is a Joomla Security extension!