Munkaerőpiaci reintegrációs képzés:

A képzés célja: a képzésben résztvevő, munkaerőpiacra visszatérni szándékozó nők, illetve férfiak felkészüljenek az újbóli munkába állásra, fejlődjenek a megcélzott munkaerőpiaci kompetenciáikban, megértsék a rövid és hosszú távú tervezés szükségességét életpályájuk alakításában, kapjanak eszközöket mind a tervezéshez, mind a tervek gyakorlatba, cselekvésbe fordításához.

Életpálya, karriertervezési és álláskeresési ismeretek és technikák. Aktuális élethelyzet elemzése. Kommunikációs, önérvényesítő és változáskezelési készségek felmérése és fejlesztése tesztekkel, szituációs gyakorlatokkal. Munkavállalói és személyes erősségek, fejlesztendő területek beazonosítása, önismeret és önbizalom erősítése. Személyes portfólió (önéletrajz, motivációs levél, on-line jelenlét) kialakítása.

Célcsoport: elsősorban a munkaerőpiacról gyermekgondozás, hozzátartozó ápolása, betegség, munkanélküliség miatt távollevő nők, illetve férfiak, akik szeretnének visszatérni a munkaerőpiacra (de lehetnek közfoglalkoztatottak is természetesen)

Bemeneti feltétel 8 általános (ehhez dokumentum nem szükséges).

Jelentkezési lap (pdf)

Jelentkezési lap (docx)

 

Munka és magánélet összehangolása c. tréninget pedig azoknak ajánljuk, akik dolgoznak (pl hivatali dolgozók stb)

Képzés célja: a munkavállalók és a munkáltatók együttműködésének javítása a család és a munka összeegyeztethetőségének érdekében. A család, illetve magánélet és a munka egyensúly kialakításának, megőrzésének támogatása. Önmotiváció, önismeret/önértékelés fejlesztése helyzetgyakorlatokon keresztül. Az önmegvalósítás, a családban és a társadalomban betöltött hasznosság érzete értékelése, fejlesztése. A fáradtság kezelése, a pihenés, rekreációs kultúra fejlesztése, kiégés megelőzés. A családi, párkapcsolati mentálhigiéné fejlesztése, támogatása érzékenyen a családtípusokra, egyéni helyzetekre. Munkavállalói szükségletek a családi szükségletek kommunikációjának fejlesztése. Kommunikációs készségek fejlesztése a férfi-női, apai-anyai, családi szerepek tisztázása, formálása érdekében.

Célcsoport: női munkavállalók, pályakezdők, álláskeresők, gyermekgondozási ellátásokból (gyed, gyes, stb.) a munkaerő-piacra visszatérők és családtagjaik, beleértve a férfiakat, családapákat is. Ez is egy jó csapatépítés jellegű program.

Bemeneti feltétel nincs.

Jelentkezési lap (pdf)

Jelentkezési lap (docx)

 

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításához. Szolgáltatásaink használatával ön beleegyezik a cookiek használatába.

 
 
DMC Firewall is a Joomla Security extension!